Op 8 januari heeft de Flevoklassieker Nieuwjaars Receptie plaatsgevonden bij Nico van der Voort in Espel. Ook deze keer is het een aangepaste bijeenkomst geworden vanwege de Corona maatregelen.   We hopen dat we volgend jaar weer een normale bijeenkomst kunnen houden.

Iedereen was uitgenodigd om via een alfabetisch schema langs te komen in Espel , waar een Drive Through was georganiseerd . Onder het genot van een drankje en oliebollen kon er schriftelijk  geboden worden op de ingebrachte spullen van de veiling. Tevens was er de gelegenheid om een praatje met elkaar te maken  .

Ook was er een prijs te winnen voor de deelnemer die met zijn auto , zijn outfit of zijn presentatie op de ludiekste manier  voor de dag zou komen . Het is een gezellige bijeenkomst geworden en dat belooft veel goeds voor de diverse leuke uitjes die nog op het programma staan dit jaar.

Twee kanshebbers voor de prijs voor de meest ludieke deelnemer !!