Flevoklassiekers op de Oldtimerdag Lelystad

Traditie getrouw zijn de Flevoklassiekers goed vertegenwoordigd op de Oldtimer dag in Lelystad.  De  oldtimer dag werd dit jaar gehouden bij de Bataviahaven op 19 juni . Het centrale punt voor de Flevoklassiekers was ook nu weer de oldtimer caravan van Theo Ernst .  

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement voor historische automobielen.  Naast de automobielen is er een aanvullend programma van kijkobjecten, een automobilia markt en gezellige horeca. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is zowel voor deelnemers als publiek gratis toegankelijk. Op het terrein zijn honderden klassiekers van voor 1971 te bewonderen. 

Historische autobussen

Enkele bijzondere auto’s aanwezig in Lelystad