Flevoklassieker Tweewieler toerrit op 10 juni 2023

Op 10 juni organiseert De Flevoklassiekers oldtimerclub voor de eerste keer een toerrit met klassieke tweewielers , bromfietsen en motoren .                                                                                                                                                              

De tweewieler eigenaren in de club verzamelen om 10.30 uur bij ‘Beachclub Nu’ Bremerberg-dijk 10 Biddinghuizen.      Voordat u bij Elburg de polder uitrijdt, bij de stoplichten rechtsaf. Daar ziet u ‘Beachclub Nu’ liggen.

Om 11.00 uur start de tweewieler-toertocht met een tussenstop om te lunchen. De rit eindigt rond half drie aan de Oudebosweg 4 waar andere Flevoklassiekers vanaf 14.00 uur welkom zijn om de tweewielers te verwelkomen .

Rond 14.30 uur komen de tweewielers aan op de Oudebosweg. Daar kunnen andere leden van de club een kijkje komen nemen bij hun tweewieler-collega’s. Ze kunnen ook hun bijzondere tweewieler meenemen (zonodig evt. op de aanhanger) om die tentoon te stellen. Met een hapje en een drankje achteraf.

Dus allemaal komen: BROMMERS en MOTOREN KIEKEN.

Deelnemers aan de Toerrrit s.v.p. vooraf aanmelden.