Flevoklassiekers op de jaarmarkt in St Nyk.

Op zaterdag 1 juli verzamelen we op De deel in Emmeloord en om 11:00 vertrekken we om via een leuke route  naar de jaarmarkt in St Nicolaasga ( St Nyk) te rijden . Ondanks de matige weersvoorspelling zijn er toch  15 auto’s aanwezig om gezamelijk op de jaarmarkt de Flevoklassiekers te vertegenwoordigen. We rijden er toeristisch naar toe via Bant , Lemmer  en Wyckel en sluiten dan mooi aan op de Oldtimershow. Met een kop koffie met cake van de organisatie op de koop toe is het een gezellige  dag geworden.

De Oldtimerdag en jaarmarkt worden nu voor de 22e keer georganiseerd op de eerste zaterdag van juli.  Klassieke auto’s en trekkers maar ook motoren, brommers en stationaire motoren zijn aanwezig met daar naast een gezellige jaarmarkt. 

Verzamelen in de regen op De Deel in Emmeloord voor vertrek naar St Nyk.

De jaarmarkt in Sint Nicolaasga

Oldtimer auto’s

Stationaire motoren

Oldtimer Trekkers

Ford Pickup F100

Citroen C4 Hotrod

Tatra 603 V8

Opel Kapitan

Pontiac

Oude melkwagen , zo werd vroeger de melk bij de boer opgehaald om naar de melkfabriek te brengen

Hieronder nog enkele foto’s van de organisatie van de Jaarmarkt in St Nyk