Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

augustus 2022

Meerpaaldagen Klassiekershow

augustus 13 @ 12:00 pm - 6:00 pm
meerpaal, Steenbergplein
dronten,
+ Google Maps

We stellen onze klassiekers voor 12.00u op, op het Steenbergplein in Dronten. (vanaf het Meerpaalplein, langs de Meerpaal, bij Scapino) De middag duurt tot 17.00 uur.   SVP vooraf aanmelden. We maken een kleine speurtocht. Bezoekers moeten details van auto's zoeken en een woord vormen van de letters die we op de auto achter de ruitenwisser plaatsen. Daarom willen we graag weten welke autos's er komen. We zijn onderdeel van de meerpaaldagen. Bezoekers kunnen onze klassiekers bewonderen en we kunnen…

Meer weten »

september 2022

Najaarsrit Noord-Holland

september 4 @ 11:00 am - 5:00 pm
checkpoint Charlie, Trintelhaven 1
Lelystad, 8242PZ
+ Google Maps

We verzamelen vanaf 10.30uur bij Checkpoint Charlie, halverwege de dijk naar Enkhuizen, Trintelhaven 1 8242PZ Lelystad. we drinken een kop koffie van de club en starten vanaf 11.00 uur.   SVP vooraf aanmelden. we zetten een mooie rit uit 'over de dijk' in Noord Holland. We eindigen aan het eind van de middag in of nabij Flevoland met de prijsuitreiking rond 16.30uur.

Meer weten »

Nazomeravondrit

september 20 @ 7:00 pm - 10:30 pm
Beachclub Nu, Bremerbergdijk10
Biddinghuizen, Flevoland Nederland
+ Google Maps

we verzamelen rond 19.00 uur bij Beachclub Nu, Bremerbergdijk 10 Biddinghuizen. voordat u bij elburg de polder uitrijdt, bij de stoplichten rechtsaf. daar ziet u Beachclub Nu liggen. een zomeravondrit over de Veluwe. we eindigen ergens op een terras in of nabij Flevoland.

Meer weten »

Taxatiedag

september 24 @ 12:00 am
Espelerpad 15, Espelerpad 15
Espel, 8311 PR Nederland
+ Google Maps

Onze jaarlijkse taxatiedag (toch nog) in Espel. Adri Wisse taxeert uw klassieker voor het clubtarief van € 90,--. Vooraf aanmelden noodzakelijk. Geef bij aanmelding het kenteken, merk type en bouwjaar van uw auto door. En uw telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. wij maken een planning voor die dag. natuurlijk is iedereenwelkom die een kijkje komt nemen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen