Avondrit met fotoshoot Ketelbrug

Op 15-8-2023 is de avondrit door Flevoland gereden met daaraan voorafgaand een fotoshoot op de loswal bij de Ketelbrug. Een mooie locatie om de clubleden en hun auto’s op de foto te zetten . De opkomst was bijzonder groot , mede door het mooie weer op deze avond . Het is mooi om  te zien hoe groot de variatie van de oldtimers  binnen  de Flevoklassieker club  is . Er waren auto’s van heel groot tot heel klein , jong en heel oud en ook 4wd voertuigen aanwezig . Voor de start van de rit wordt er een foto gemaakt van de groep  deelnemers en hun oldtimers.

De rit van deze avond gaat vanaf de loswal bij de Ketelbrug langs binnenwegen richting vliegveld Lelystad . Vandaar  gaat het binnendoor richting Harderwijk en vervolgens door de polder langs het Veluwemeer richting Elburg.

Voor de start van de fotoshoot en het begin van de avondrit worden de bijzonderheden doorgenomen.

Bij de start zijn de deelnemende auto’s stuk voor stuk op de foto gezet . Klik op de foto voor een vergroting en op het kruisje rechts boven de foto om terug te keren naar de foto reeks.

Totaal hebben er 45 auto’s deelgenomen aan de avondrit.

Onderweg tijdens het rijden van de route en aan het einde parkeren bij Beach Club Nu.

De rit eindigt bij Beach Club Nu bij Elburg . Daar wordt  er met een consumtie aangeboden door de club nog nagepraat  over de mooie rit door  Flevoland. Een geslaagde avondrit met grote opkomst !