De heren Ard en Arnout op de Weegh vertellen het verhaal achter de in april 2023 ontdekte collectie oldtimers in een loods in Dordrecht  van de heer  Palmen. Het is de grootste oldtimer schuurvondst ooit  in Nederland , meer dan 200 auto´s verzameld door de heer Palmen in meer dan 40 jaar. Omdat er veel wilde verhalen de ronde deden over de collectie en de heer Palmen zijn Ard en Arnout op de Weegh in het verhaal achter de collectie gedoken. En daar bleken de vele verhalen over de herkomst van de collectie  toch niet helemaal  te kloppen . Toen is het plan bedacht een boek te schrijven met de feiten als een soort eerbetoon aan Dhr. Palmen , die toch niet zo wereldvreemd was als uit alle verhalen bleek.

De presentatie over de oldtimer collectie bevatte veel bijzonderheden , die lang niet bekend waren. De heer Palmen is o.a. ook werkzaam geweest bij een engels veilinghuis , dat verklaart de engelse kentekens op een aantal auto´s

De oldimers hebben op verschillende plaatsen opgeslagen gestaan , zoals in deze voormalige kerk in Ridderkerk

Ook deze boerderij is als opslagplaats gebruikt , totdat de gemeente de grond nodig had voor een andere bestemming

Door een brand in de loods zijn veel auto´s bedekt met een laag roet.

Jongeman Palmer voor een indrukwekkende oldtimer 

Eén van de weinige auto´s uit de collectie die jaren geleden verkocht is.

De heren Op de Weegh hebben een prachtig boek geschreven over het verhaal achter de Palmen collectie.

In de pauze was er na het verhaal over de collectie veel belangstelling voor het boek , dat te koop was.

Tot slot een kado als bedankje voor de heren op de Weegh , een Flevoklassieker bord , voor de boeiende presentatie.

De gehele collectie inclusief gebouwen is gekocht door de bekende oltimer handelaar Nico Aaldering . De auto´s zijn geveild met een opbrengst van boven de 10 mlj Euro.