Cars en Coffee in Swifterbant op 28 april 2024

 

Op de zondagmiddag na Koningsdag stond Swifterbant in het teken van klassieke auto’s , brommers en traktoren . En wij als Flevoklassiekers  deden  mee aan het Cars and Coffee evenement op het grasveld midden in het dorp. Voor het koningsweekend een nieuw onderdeel waarbij we ons hebben  laten verrassen door Swifterbant. Flevoklassiekers uit de Noordoostpolder verzamelden om 12:00 bij de loswal bij de Ketelbrug. Klassiekers uit de rest van de provincie verzamelden ook om 12:00  in Dronten op het terrein naast Bol aan de Noord 57. 

De Noord Dronten

Verzamelen op beide start locaties

Vanaf beide  start-locaties vertrokken we om 12.15 uur richting Swifterbant zodat we ongeveer tegelijk en in colonne zouden aankomen bij het festijn . Dat was het plan en het is bijna ook gelukt.

Ketelhaven

Opstelling van de oldtimers op het grasveld in Swifterbant.

Een mooie verscheidenheid aan oldtimers , van vooroorlogs tot young timers , dit geeft een mooi beeld van de auto´s binnen de Flevoklassieker oldtimer club.