Bezoek Oldtimerfestival Vollenhove

Op zaterdag 11 mei 2024 hebben we deelgenomen aan het Oldtimerfestival in Vollenhove. Het festival is gehouden op het terrein van camping ’t Akkertien met een braderie ,  een show van oldtimer auto’s , vrachtwagens , trekkers  , brommers en woonwagens. Voor de sfeer waren er bovendien een zanger , een visserskoor en een dweilorkest uitgenodigd. Ook waren er rondvaarten met de botter VN66. Voor de kinderen zijn er allerlei attracties , kortom voor iedereen was er wat te zien en te beleven. En dat bij prachtig weer !

We verzamelen in Ens , waarna we via de kortste route binnendoor naar camping ’t Akkertien in Vollenhove rijden

Op het terrein is een groot grasveld gereserveerd voor de oldtimer auto’s , op een naastgelegen terrein is er allerlei moois te zien zoals oude brommers , oude trekkers , oude vrachtwagens en zelfs oude woonwagens . De Flevoklassieker deelnemers ontvangen een lunchpakket van de organisatie met daarbij een T-shirt als aandenken aan het evenement.

Fotogallerij

Door op de foto in deze gallerij te klikken vergroot u de foto , door daarna op het kruisje rechts bovenaan de foto te klikken gaat u weer terug naar het originele formaat.

Er was  de mogelijkheid deel te nemen aan een toer door de omgeving met voorop de Lanz-Bulldog trekkers. De route liep langs het Kadoelermeer ,via het landgoed de Oldenhof naar St Jansklooster en  weer terug naar het camping terrein . Prachtige route.

Er waren vele deelnemers aanwezig met veelal bijzondere voertuigen , voor de belangstellenden was er erg veel te bekijken. Een rondrit op een wagen getrokken door een Lanz Bulldog oldtimer trekker behoorde ook tot de mogelijkheden. 

Het enthousiaste orkest zorgt voor een goede sfeer

Hanomag oldtimer trekker

Het Oldtimer Evenement in Vollenhove is een zeer geslaagd evenement met vele enthousiaste deelnemers en toeschouwers .