Zomeravondrit 20-8-2024 naar Vaassen

Voor de zomeravondrit  verzamelen we op de parkeerplaats van “Beachclub Nu” bij Elburg en vertrekken rond 19.00 uur .   

De route loopt via de haven in Elburg binnendoor via ’t Harde en Epe naar Vaassen  , ook zijn er enkele zandpaden in de route opgenomen.

We rijden via een toeristische route over de Veluwe naar het wereldvermaarde IJs van Rozenboom, waar de penningmeester iedereen op een ijsje trakteert.

Uitleg over de route

Voorafgaand aan de rit krijgen we een toelichting van Sander over de bijzonderheden die we tijdens de rit tegen kunnen komen.  De rit start bij Beach Inn Dronten, waar de deelnemers zich verzamelen en de auto’s bewonderen.

Vervolgens begint de tocht door de prachtige natuur, met diverse stops om de omgeving te verkennen en te genieten van lokale lekkernijen.

De eindbestemming is IJssalon Rozeboom in Vaassen, waar de deelnemers worden verwelkomd met heerlijke ijsjes en een feestelijke afsluiting.

In de route zijn ook een aantal zandpaden door de bossen opgenomen , wie deze wil vermijden kan een aangepaste route volgen.

De route loopt onder andere via een prachtig bospad langs het landgoed Zwaluwenburg bij ’t Harde. 

IJs eten in Vaassen

De rit eindigt bij IJssalon Rozeboom in Vaassen , waar iedereen kan genieten van het lekkere ijs wat daar verkocht wordt. En het is een mooie gelegenheid voor iedereen om tijdens het eten even bij te praten .

Aan het einde van de avond kan iedereen op eigen gelegenheid en via een zelf gekozen route  weer naar huis rijden .

Het ijs is op !

Muziekliefhebber