Najaarsrit 2024 van Zeewolde via Breukelen naar Nijkerk

Op 1 september 2024 hebben de Flevoklassiekers de traditionele najaarsrit gereden. Het startpunt was in Zeewolde en de route liep grotendeels binnendoor richting Loosdrechtse Plassen. Vandaar via Breukelen naar de eindbestemming in Nijkerk. Op deze prachtge zomerdag was de opkomst groot met ongeveer 35 auto’s.

We verzamelen op het Horsterplein in Zeewolde , waarna de deelnemers na een uitleg over de route een voor een starten.

Route toelichting

Voordat we van start gaan geeft Jack een toelichting op de te rijden route . Vanwege het prachtige weer worden er veel mensen langs de route verwacht , dus opletten voor fietsers en wandelaars.

Foto Gallerij deelnemers

Omdat we één voor één starten met wat tijd ertussen , is het een prachtige gelegenheid om van elke deelnemer een foto te maken in de auto. Ook langs de route worden er foto´s gemaakt . Hier volgt een gallerij van de beschikbare foto´s met de mooiste foto per deelnemer . Een mooie gelegenheid om de eigen foto van de website te downloaden , een foto van auto en rijder in volle actie !

Klik op de foto en er verschijnt een grote afbeelding. Klik daarna op het kruisje rechts boven de foto en de kleine foto verschijnt weer . Met de rechter muisklik op de foto kan deze gedownload worden.

Langs de route

Onderweg langs de route is er voldoende gelegenheid om een stop te maken . Ook  de terrassen langs de Loosdrechtse plassen zijn de moeite waard om een stop te maken en wat te eten en te drinken.

Wel even zoeken naar een parkeerplaats  .

Eindpunt en prijsuitreiking

De rit van vandaag eindigt bij Brasserie De Vuurtoren in Nijkerk. Daar trakteert de penningmeester op een drankje en na rijp beraad van de organisatie volgt de prijs uitreiking.

Eerst worden de vragen die onderweg moesten worden beantwoord toegelicht met het antwoord erbij. Daarna volgt de prijs uitreiking , de uitslag van de 3e , 2e en 1e prijs lag dicht bij elkaar.

Na wat gezellig napraten met iedereen gaan alle deelnemers via een eigen route weer huiswaarts.

Uitreiking van de 3e , 2e en 1e prijs.