Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lions Polderrally toerrit

april 15, 2023 @ 10:00 AM - 5:00 PM

 

De Lions organiseren in Zeewolde een mee-rij-rit voor gehandicapten en mensen die het nodig hebben. Zie bladzijde 10 voor meer informatie en deelname   

 

 

Na het succes van afgelopen jaar wordt er druk gesleuteld aan de 6e editie van de Lions Zeewolde Polderrally. De Old- en Young timers en bijzondere modellen auto’s zijn weer van harte welkom.
De Lions Polderrally, een initiatief van de Zeewoldense serviceclub is een inmiddels niet meer weg te denken onderdeel op de jaarlijkse evenementenkalender van Zeewolde. Jong en oud kan zich vergapen aan de prachtige ‘collectors items’ en aanwezig zijn bij start en finish op zaterdag 15 april.
10.00 uur: opstelling van de deelnemende wagens op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis.
10.30 uur: start Polderrally vanaf het Raadhuisplein, elke 3 minuten vertrekt een auto
12.00 uur; Lunch bij Fruithal Smits
Tijdens lunch: fotomoment met wagen, chauffeur en bijrijder
Rond 14.45 uur finish van de 1e auto’s bij Nu Jij Werkt, Bosruiterweg 33.
Organisator en Lion Jan Groenendijk: ‘onze Polderrally heeft naam gemaakt in de autorallywereld gezien het groeiend aantal aanmeldingen dat wij binnenkrijgen uit de regio en daarbuiten. De Polderrally brengt op wel heel originele wijze het motto van onze serviceclub ‘Lions helpen!’ in praktijk. Ook bij deze editie zullen Zeewoldenaren, die om fysieke of psychische reden best weer eens een leuke dag kunnen gebruiken, plaatsnemen op de bijrijdersstoel van zo’n indrukwekkend voertuig’, aldus Groenendijk.
Zoals gebruikelijk bij Lionsclub Zeewolde zal het batig saldo van het georganiseerde evenement worden geschonken aan goede doelen, ditmaal zijn dat:
  1. Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theater les of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.
  2. Nu Jij Werkt; De organisatie Nu Jij Werkt, gevestigd aan de Bosruiterweg in Zeewolde, richt zich op het begeleiden van mensen die extra ondersteuning in hun leven kunnen gebruiken. Door arbeidsgerichte dagbesteding aan te bieden kunnen wij een zinvolle dagbesteding leveren, de mogelijkheid om vakkennis op te doen en therapeutische begeleiding aanbieden voor de doelgroep.
De Lionsleden zijn dankbaar voor de spontane inzet van de autobezitters en het Zeewoldense bedrijfsleven om een kwetsbare doelgroep een onvergetelijke dag te bezorgen en bij te dragen aan de steun voor de goede doelen. De Lions roepen hun mede gemeentebewoners op om weer massaal aanwezig te zijn bij het uitzwaaien van de deelnemers aan deze Polderrally. Het gebeurt niet elke dag dat er zo’n schitterend assortiment bijzondere voertuigen zich op het grondgebied van Zeewolde laat zien!

https://zeewolde.lions.nl/polderrally-lionsclub-zeewolde-15-april

Gegevens

Datum:
april 15, 2023
Tijd:
10:00 AM - 5:00 PM

Locatie

raadhuisplein Zeewolde
Raadhuisplein
Zeewolde,
+ Google Maps