Einde auto demontagebedrijf GAOS

Op dinsdag 9 augustus hebben we voor de laatste keer een bezoek gebracht aan auto demontage bedrijf GAOS in Emmeloord. Harrie en An Bootsma stoppen ermee na 40 jaar en zijn de zaak aan het afbouwen. Aan het eind van het jaar moet het terrein leeg zijn , waarna  het zal worden  verkocht. Veel Flevoklassieker leden hebben hier in al die jaren een bezoek gebracht op zoek naar onderdelen , waarbij het ook mogelijk was zelf op het terrein op zoek te gaan naar het gezochte onderdeel.

Enkele van de hobbies van de familie Bootsma

Afscheids kado

Als dank voor alles ontvangt de familie Bootsma een fles met inhoud . Ook ontvangen ze een bak met geraniums , een alternatief om achter te gaan zitten bij het met pensioen gaan. Dat zal zeer waarschijnlijk niet gaan gebeuren , de familie gaat niet achter de geraniums zitten en heeft genoeg activiteiten achter de hand.