Flevoklassiekers op de Meerpaaldagen in Dronten

Op zaterdag 13 augustus heeft de Flevoklassieker oldtimer club zich gepresenteerd tijdens de Meerpaaldagen in Dronten . Op een apart  deel van de centrale parkeerplaats waren een aantal auto’s van Flevoklassieker leden te bewonderen. Er was veel belangstelling van jong en oud voor de auto’s , de eigenaren waren aanwezig om uitleg te geven en om bijzonderheden over hun auto te vertellen . Iedereen kon deelnemen aan een quiz , op een formulier stonden een aantal detail foto’s van de aanwezige auto’s en  via het opzoeken van deze details was de oplossing van de quiz te vinden. Voor wie de oplossing gevonden had , was er de felbegeerde Flevoklassieker mok te winnen.

Brommer tourrit

Er was een toerrit door Flevoland voor oude brommers uitgezet door de Elburger brommerclub. Hieraan hebben  ook enkele flevoklassieker leden deel genomen. Na afloop van de toerrit waren de prachtige  brommers te bewonderen langs het Meerpaalplein