Najaarsrit 4 september 2022

Op een prachtige zonnige dag hebben we de najaars rit gereden met als start punt restaurant Checkpoint Charlie halverwege de dijk Lelystad-Enkhuizen. Na de koffie volgde er een uitleg over de route met vermelding van de aandachtpunten op de route en uitleg over de bij de rit behorende vragen die we op de route tegen zouden gaan komen. Daarna  zijn we om de beurt van start gegaan.

De route ging vanaf het startpunt richting Enkhuizen , Hoorn , Edam ,Volendam , Monnickendam , Marken , Ransdorp en  IJburg naar Almere-Haven , waar op het strand bij eetcafe Het Lieverdje de rit afgesloten werd en de oplossingen van de route vragen gegeven werden. 

Het grootste deel van de route liep langs het Markermeer , waarbij het heel bijzonder was dat we ook Amsterdam gepasseerd zijn zonder de grote stad op te merken. De rit eindigde in Almere-Haven , waar ook  de prijswinnaars bekend gemaakt werden en de bijbehorende prijzen zijn uitgereikt.

Een prachtige rit op een heel geslaagde dag.

Start met koffie bij Checkpoint Charlie

Route langs het Markermeer

Einde van de rit in Almere met de prijs uitreiking

Prijsuitreiking

Afsluiting door de voorzitter