Bezoek Bedrijfsautomuseum Eemnes op 3-12-2022

Jaques Kemp is jaren bezig geweest een bijzondere  collectie bedrijfsauto’s te verzamelen . Nadat het hem opgevallen was dat er allerlei oldtimers verzameld en gerestaureerd werden behalve de van personenwagens afgeleide bedrijfswagen en pickup’s is hij begonnen met zijn speurtocht naar deze zeldzame auto’s. Van sommige uitvoeringen  in het museum bestaat er maar 1. Het bijzondere is , dat er van diverse oldtimers 2 uitvoeringen bij elkaar staan , de dichte bestel uitvoering en de pickup uitvoering. Daardoor is de verzameling zeer de moeite waard om te bekijken.

Austin pickup ’65

Peugeot ongerestaureerd

Fiat industriale pickup

Fiat 1100 Industriale 

Enigste exemplaar van de Daf 750 pickup in NL

Tempo Matador met VW boxer motor

Er bestaat maar 1 exemplaar van de Saab pickup

Peugeot 403 ’59

Mini 1000 Van ’76

Daf 33B ’71

Autobianchi  ’76