NIEUWJAARSBIJEENKOMST 7-1-2023

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst is dit jaar voor het eerst gehouden  op een nieuwe lokatie bij  HSVD in Dronten , een prima lokatie. Net als in voorgaande jaren waren er oliebollen , is er getoast op het nieuwe jaar en is er een veiling gehouden van klassiekerspullen die de leden thuis over hadden . Dit met als doel de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden. De opkomst was groot en er stonden weer leuke oldtimers op de parkeerplaats.

De bijeenkomst begint met een toast van alle aanwezigen op het nieuwe jaar 2023 . Daarna heeft de voorzitter alle evenementen van het afgelopen jaar 2022 , toch bijna 30 in totaal , doorgenomen en een aantal evenementen aangekondigd die in 2023 plaats zullen gaan vinden.

In het gebouw van HSVD was er op 1 wand een toch wel erg kale plek , om dat op te lossen overhandigt de voorzitter een mooie en toepasselijke wandplaat aan HSVD

Veiling

De traditionele veiling onder leiding van de veilingmeester Jack was weer een vrolijk en succesvol gebeuren . Er waren veel artikelen voor de veiling ingebracht door de leden en de verkoop was bijzonder succesvol. Zelfs een sneeuwblazer met benzinemotor werd bij opbod verkocht.

 

Mooie aankoop gedaan 

Blije penningmeester bij de geldkist !

Op de parkeerplaats weer enkele mooie klassiekers

 

 

 

Met dank aan onze huisfotograaf Theo voor alle mooie foto’s