Rond de klok van tien uur, op  4 mei 2024, worden er oude autos gesignaleerd in Urk. ze rijden voorbij in alle kleuren soorten en maten. ze lijken op weg naar de Richel. Verzamelend op het parkeerterrein voor het huis van Caritas. Na enige tijd verschijnen ook de clienten van Caritas. Behendig worden ze ingedeeld in de verschillende autos door Rick. De gezichten staan erg blij. Nadat iedereen tevreden in de autos zit wordt er gestart voor een rit langs de tulpen, ook wel tulpenrit genoemd. De Noordoostpolder leent zich daar uitstekend voor. in de verte zijn de velden in de mooie felle kleuren al te zien.

 

 

oveleg over de vooraf ingedeelde indeling. uiteindelijk heeft iedereen een prachtig plekje.
over de wegen van de NoorOostpolder langs de tulpenvelden.
Op de route maken we een stop op een adembenemende locatie. Aan de ene zijde geparkeerde oldtimers en aan de andere zijde de fleurige tulpen.
Na het genieten van de tulpen sluiten we dit tulpenrit af in het huis van Caritas. ALs dank voor de bewezen diensten wordt er volop kabeljauw gebakken. het zal geen geheim zijn dat dit op de Urkse traditionele wijze gebeurd. Waardoor er een voortreffelijke en heerlijk lunch wordt geserveerd waar de bestuurders van genieten. na de lunch is er nog een dankwoord voor Rick en overhandigd de voorzitter ons mooie clublogo.